top of page
zwanger massage zwangerschapsmassage doula zuidhorn groningen

Zwangerschap 

& Massage

Tijdens je zwangerschap verandert er zoveel in je lijf! Ontspannende aanraking zal je goed doen.

 

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage. Ik werk niet aan je spieren, maar zorg er juist voor dat je lichaam kan ontspannen en herstellen. Ik vermijd bepaalde drukpunten om te voorkomen dat je krampen krijgt. Drukpunten die een gezonde zwangerschap ondersteunen geef ik juist extra aandacht.

overgave

&

zachtheid

zwangerschapsmassage

Tijdens de totale lichaamsmassage lig je ontspannen op een zij, ondersteund met kussens. Ik bedek je met zachte doeken, zodat je je geen moment onbeschermd voelt.

Veel vrouwen die ik masseer kunnen zich voor een uur even helemaal overgeven. Je voelt je kindje en je voelt je veilig in je eigen zwangere lijf. Dat geeft je een gevoel van kracht en vertrouwen. Het is heel fijn om dat gevoel weer op te roepen tijdens de geboorte. Het zal je zeker helpen om makkelijker te bevallen. 

Ik kom bij jou thuis en neem alles mee. Zo blijf je in je eigen vertrouwde omgeving en kun je na de massage zelfs in slaap vallen. Het kan ook zijn dat je door de massage en de ontspanning juist ergens over wilt praten. Dan doen we dat.

Een zwangerschapsmassage kan je helpen beter in slaap te vallen, pijnklachten te verlichten, minder vocht vast te houden, je immuunsysteem te versterken en spataderen te verlichten.

Je kunt hier een massage boeken. 

zwanger massage zwangerschapsmassage doula zuidhorn groningen
bottom of page