top of page
Mother Blessing doula Mijke Zuidhorn Groningen babyshower

Mother Blessing

Laten we een feestje vieren omdat jij (weer) moeder gaat worden!

Veel vrouwen missen iets van een ritueel of een moment om stil te staan bij de verandering die binnenkort gaat plaatsvinden. Een Mother Blessing is een mooie ceremonie met je naasten die hier juist aandacht aan geeft. Het is een oud ritueel waarbij het niet gaat om cadeaus geven voor de baby, maar juist om aandacht voor de moeder. Hoe fijn is het als jij je ondersteund voelt door je omgeving en je vriendinnen je het vertrouwen kunnen geven dat je het goed doet? Bijvoorbeeld met lieve kaartjes en een massage. En heel praktisch: het organiseren van een mealtrain, zodat je je tijdens de kraamweken geen zorgen om het eten hoeft te maken. Wat een fijn vooruitzicht!

Ik help je graag bij het organiseren van jouw Mother Blessing.  Of wellicht organiseer je er één voor een vriendin of zus!

verbinding

&

ondersteuning

wat gaan we doen?

Er zijn heel veel inspirerende ideeën voor een Mother Blessing. Samen bedenken we welke rituelen of ceremonies bij jou passen. Je kunt denken aan iets creatiefs: stenen verven, het maken van een geboortevlag of een geboorteketting, of een bloemenkrans, of mooie beschilderde kaarten met bemoedigende woorden. De zwangere kan verwend worden met een heerlijk voetenbad, een (bon voor een) massage of het versieren van de buik met henna.

Natuurlijk horen er lekkere hapjes en drankjes bij die jullie samen kunnen maken en opeten, terwijl jullie positieve geboorteverhalen delen. Een feestje voor jou!

Mother Blessing baby shower zwanger doula Zuidhorn Groningen
bottom of page