top of page
zwangere Yoga

Zwanger & Yoga

Mijn lessen zwangerschapsyoga zijn heel praktisch. Ik help je ontdekken hoe je tijdens de zwangerschap en straks tijdens de geboorte kracht en ontspanning kan combineren. Omdat iedere vrouw dat anders doet, is elke les een ontdekkingsreis. Als je eenmaal weet wat bij jou past, geeft dat enorm veel vertrouwen!

 

Dus wil je ook weten hoe jij kan doorademen terwijl je een wee hebt? En wil je ook weten hoe je uren kan blijven staan tijdens de bevalling?

 

Kom mee doen!

ontspanning 

&

kracht

ontspanning 

&

kracht

kracht

&

ontspanning

lesinhoud

Een yogales bestaat uit ontspanning, oefeningen, ademhalingstechnieken en praktische informatie over zwangerschap en bevalling.

Je begint een les met ontspanning, zodat je eerst kunt voelen hoe het met je is. Je maakt contact met je lichaam en je kindje. Even los van de dag en thuiskomen. Vanuit deze ontspanning zorgen de actievere yogahoudingen voor meer doorstroming en souplesse van je lichaam. Elke les proberen we houdingen en ademtechnieken uit die fijn kunnen zijn bij het opvangen van weeën en de laatste fase van de bevalling. Aan het einde van de les voel je wat aandacht, zorg en liefde voor jezelf en je kindje doet.

 

Belangrijk in mijn lessen is dat iedereen zich veilig en op haar gemak voelt. Geen les is hetzelfde. Ik pas me aan, aan de groep en hoe iedereen zich voelt. Daardoor is de ene les actiever dan de andere.

 

Zwangere vrouw verblijft Fit

lestijden

- tijdelijke stop ivm afstuderen -  geen lessen nu

Groepslessen:

maandag      19.45 - 20.45 uur  

    

11 euro per les, je neemt een pakket af van 10 lessen. Of in overleg als je verder in de zwangerschap bent.

Privélessen: op afspraak

Geef je op via het contactformulier

locatie

In ' t Holt 1654, Hoofdstraat 2 Zuidhorn

bottom of page